Maksuttomat koti- ja työmaakäynnit tehdasasennusalueella.
Soita ja sovi 0400 742140

Huipputarjouksia Tehtaanmyymälässä!

Takan asennus

Teemme tunnelman kotiisi!

TakkaCenter tarjoaa täydellisen avaimet käteen -asennuspalvelun takalle, tietysti takuutyönä!

Kun tilaat varaavan takan meiltä, tarjoamme sinulle kotiinkuljetuksen sekä täydellisen asennuspalvelun takuutyönä. Muistathan, että voit räätälöidä takasta juuri makusi mukaisen. Valitse materiaali tai toinenkin, yhdistele ja koristele. Me varmistamme, että unelmiesi takka valmistetaan ammattitaidolla tehtaallamme Marttilassa. Tilaa varaava takka asennettuna jo tänään!

 
Arkisin 9-17

0400 742140

Lujalla valmistuksella, fiksulla ratkaisulla!

Lähes kaikkia takkojamme valmistetaan kulma- ja suoraseinämalleina. Niihin on mahdollista asentaa tuplakierto ja sytytyspelti, jolloin hormiliitos saadaan tilan säästön kannalta takan päälle. Tuplakierron ansiosta varaava takkasi lämpenee nopeammin, se myös tehostaa palamisesta saatavan lämpöenergian talteenottoa. Näin pienemmällä puumäärällä saadaan tarvittava varaus.

Pitkän kehitystyön tuloksena on saavutettu myös todella kestävä ja luja runkorakenne. Tämän johdosta pintamateriaalit pysyvät ehjinä ja takkasi säilyy kauniina ja turvallisena pitkään. Annammekin takoillemme viiden vuoden pinta- ja runkotakuun!

Ammattitaitoiset myyjämme ja asentajamme opastavat sinua mielellään varaavan takan hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Voit myös tilata ilmaisen esittelykäynnin kotiisi, jolloin katsomme yhdessä sopivimman takkavaihtoehdon juuri sinulle.