Maksuttomat koti- ja työmaakäynnit tehdasasennusalueella.
Soita ja sovi 0400 742140

Huipputarjouksia Tehtaanmyymälässä!

2500 € TAI 4000 € AVUSTUS ASUINRAKENNUKSEN ÖLJYLÄMMITYKSESTÄ LUOPUMISEKSI LÄMMITYSRATKAISUIHIMME

AVUSTUS ASUINRAKENNUKSEN ÖLJYLÄMMITYKSESTÄ LUOPUMISEKSI MYYMIIMME LÄMMITYSRATKAISUIHIN!


Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

Avustusta myönnetään yksityishenkilöille ja kuolinpesille, jotka omistavat pientalon tai pientalossa sijaitsevan asunnon hallintaan oikeuttavia osakkeita. Pientalolla tarkoitetaan omakotitaloa tai paritaloa. Mikäli pientalon omistaa usea henkilö, on hakijalla oltava valtakirja jokaiselta pientalon osaomistajalta. Hakijan tai valtakirjan antaneiden ei tarvitse itse asua pientalossa.

Avustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että pientalo on ympärivuotisessa asuinkäytössä. Avustusta ei myönnetä vapaa-ajan asunnolle.

Avustuksen määrä on aina joko 2 500 euroa tai 4 000 euroa. Avustusta myönnetään 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään kaukolämpöön, maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, ja 2 500 euroa, kun siirrytään muihin lämmitysjärjestelmiin. Avustusta ei myönnetä lainkaan, jos uusi rakennuskohtainen lämmitysjärjestelmä käyttää fossiilisia polttoaineita, kuten öljyä, hiiltä, maakaasua tai turvetta.

Katso hakuohjeet ja lisätiedot ELY-keskuksen sivuilta