Maksuttomat koti- ja työmaakäynnit tehdasasennusalueella.
Soita ja sovi 0400 742140

Huipputarjouksia Tehtaanmyymälässä!

Ilmavesilämpöpumput

NYT MEILTÄ JÄSPI ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT ASENNETTUNA.

Ilma-vesilämpöpumpusta on tullut suomalaisten suursuosikki. Laite on tehokas, edullinen ja nopea asentaa, ja se huolehtii luotettavasti sekä talon lämmityksestä että käyttöveden tuotosta. Ilma-vesilämpöpumppu säästää ympäristöä ja euroja, sillä se leikkaa jopa yli 60 prosenttia lämmityslaskusta sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna.

SUOMALAISIIN OLOSUHTEISIIN

Ilma-vesilämpöpumpun toiminnan ja kestävyyden kannalta on tärkeää, että laite on suunniteltu varmasti Suomen olosuhteisiin.

Jäspin ilma-vesilämpöpumput pystyvät tuottamaan jopa 65-asteista vettä. Järjestelmä varustetaan kuitenkin aina sähkövastuksella, joka varmistaa, ettei lämpö lopu kireimmilläkään pakkasilla.

lma-vesilämpöpumppu on erinomainen valinta sekä uuteen tai vanhaan että isoon tai pieneen taloon, oli talossa sitten vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys. Jokaiseen kohteeseen löytyy sopivan tehoinen ja erinomaisella hyötysuhteella varustettu laite, joka tuottaa huomattavia säästöjä.

Modernit Jäspin ilma-vesilämpöpumput ovat invertteriohjattuja, eli niiden antama teho vaihtelee tarpeen mukaan – toisin sanoen koneet antavat aina juuri sopivasti tehoa parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.

SÄÄSTÄÄ

lma-vesilämpöpumpun hankinta on mielekästä myös siksi, että se maksaa itsensä takaisin. Jos hankit ilma-vesilämpöpumpun öljy- tai sähkökattilan tilalle, voit säästää helposti puolet vuotuisista lämmityskustannuksistasi. Jopa yli 60 prosentin säästöt ovat tavallisia. Keskivertotalossa säästö on siis helposti 1500 euroa vuodessa.

Jos liität ilma-vesilämpöpumpun nykyisen öljykattilasi rinnalle, voit saavuttaa jopa 1 000 euron vuosisäästöt. Saneerauskohteissa ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta saa huomattavan kotitalousvähennyksen verotuksessa.

VIILENTÄÄ

Viilennys on yhä tärkeämpi osa asuinviihtyisyyttä. Jäspin ilma-vesilämpöpumput huolehtivat myös kodin viilennyksestä, sillä ne voi varustaa jäähdytysyksiköllä.

Lisävarusteena hankittavan puhaltimen voi kiinnittää seinälle tai kattoon, ja niitä on eri tehoisina. Viilennys ei syö talvella kertyneitä säästöjä, vaan keskimäärin viilennys vie kesässä vain muutamia kymmeniä euroja.

HELPPO KÄYTTÄÄ − MYÖS ETÄNÄ

Jäspin laitteissa on selkeä ja suuri näyttö sekä suomenkieliset, opastavat valikot, joiden kautta on helppo seurata ja säätää laitteen toimintaa.

Kaikissa Jäspin ilma-vesilämpöpumpuissa on vakiona etäkäyttö, eli voit seurata laitteen toimintaa mistä tahansa esimerkiksi älypuhelimella.

TEE SIJOITUS TULEVAISUUTEEN JA SÄÄSTÄ MATKALLA!

Kysy lisää

Muista myös avustus asuinrakennuksen öljylämmityksestä luopumiseksi

YMPÄRIVUOTISESSA ASUINKÄYTÖSSÄ OLEVIEN PIENTALOJEN OMISTAJILLE ON TARJOLLA VALTIONAVUSTUSTA ÖLJYLÄMMITYSJÄRJESTELMÄN POISTAMISEEN JA ÖLJYLÄMMITYSJÄRJESTELMÄN KORVAAMISEEN MUILLA LÄMMITYSMUODOILLA.

Avustushaku avautuu alustavan tiedon mukaan syyskuun 2020 alussa, mutta avustusta voidaan myöntää kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen. Avustusta voi hakea niin kauan kuin määrärahaa riittää, kuitenkin enintään syksyyn 2022 asti. Hankkeen on oltava valmis, laskun on oltava maksettu ja maksatushakemuksen on oltava KEHA-keskuksessa viimeistään 18.11.2022.

Avustuksen määrä on aina joko 2 500 euroa tai 4 000 euroaAvustusta myönnetään 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään kaukolämpöön, maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, ja 2 500 euroa, kun siirrytään muihin lämmitysjärjestelmiin. Avustusta ei myönnetä lainkaan, jos uusi rakennuskohtainen lämmitysjärjestelmä käyttää fossiilisia polttoaineita, kuten öljyä, hiiltä, maakaasua tai turvetta.

Avustusta myönnetään yksityishenkilöille ja kuolinpesille, jotka omistavat pientalon tai pientalossa sijaitsevan asunnon hallintaan oikeuttavia osakkeita. Pientalolla tarkoitetaan omakotitaloa tai paritaloa. Mikäli pientalon omistaa usea henkilö, on hakijalla oltava valtakirja jokaiselta pientalon osaomistajalta. Hakijan tai valtakirjan antaneiden ei tarvitse itse asua pientalossa.

Avustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että pientalo on ympärivuotisessa asuinkäytössä. Avustusta ei myönnetä vapaa-ajan asunnolle.

Katso tarkemmat ohjeet ELY-keskuksen sivuilta!