Maksuttomat koti- ja työmaakäynnit tehdasasennusalueella.
Soita ja sovi 0400 742140

Huipputarjouksia Tehtaanmyymälässä!

Ilmalämpöpumput

Nyt meiltä myös Panasonic- sekä Midea-ilmalämpöpumput asennettuina!

PANASONIC – VUOSIEN KOKEMUS SEKÄ KEHITYS VARMISTAVAT JUURI OIKEANLAISEN SISÄILMAN. VARMASTI.

Panasonic-ilmalämpöpumput soveltuvat erinomaisesti vapaa-ajan asunnoille ja tukilämmitykseksi sähkö- ja öljylämmitteisiin taloihin. Parhaimmillaan ne pystyvät tuottamaan lämpöä jopa -35°C pakkasella tehden niistä erinomaisen valinnan Suomen kaltaisiin sääolosuhteisiin. Fiksut lisätoiminnot, kuten Nanoe-G-ilmanpuhdistus ja Panasonic Econavi -tekniikka, lisäävät asumismukavuutta entisestään.

PANASONIC-ILMALÄMPÖPUMPPU TAKAA ERINOMAISEN ILMANLAADUN

Ilmalämpöpumppuja käytetään kodin sisälämpötilan säätelyyn. Pumppujen suuri etu on, että niiden avulla voidaan saavuttaa tuntuvia säästöjä lämmityskuluissa. Laadukkaat ja tehokkaat Panasonic-ilmalämpöpumput on kehitetty Suomen tarpeisiin sopiviksi, joten ne toimivat luotettavasti myös pakkaskelillä. Todella suuren toiminta-alueen lisäksi Panasonic-mallisto tarjoaa vielä pitkän listan etuja. Laitteissa hyödynnetty kylmänvälitysaine R32 vähentää huomattavasti kasvihuonepäästöriskiä. Sen lisäksi Panasonicin tuotteilla on korkein mahdollinen lämmöntuotannon ympäristökerroin A+++. Osa malleista on myös varustettu innovatiivisella Heatcharge-tekniikalla, joka pitää lämmön tasaisena ja säästää samalla energiaa. Eikä tässä vielä kaikki: Panasonicin edistyksellinen ilmanpuhdistustekniikka varmistaa raikkaan ja terveellisen sisäilman. Vertaile nyt tuotteita ja löydä paras ratkaisu omaan kotiisi!

PANASONIC-ILMALÄMPÖPUMPUT JA AMMATTITAITOINEN ASENNUSPALVELU TAKKACENTERILTÄ!

Monipuolinen ilmalämpöpumppu voidaan hankkia myös jäähdytyskättöä varten. Kesähelteillä pumpun avulla saavutetaan helposti miellyttävä sisälämpötila. Osassa Panasonicin tuotteita on myös näppärä Econavi-toiminto, joka tunnistaa auringonvalon huoneessa ja pitää lämpötilan automaattisesti tasaisena vuodenajasta riippumatta. Sisäyksikköjenn puhdaslinjainen ja elegantti muotoilu sulautuu kauniisti mihin tahansa sisustukseen. Tehokkaan, hiljaisen ja ympäristöystävällisen laitteen lisäksi saat siis myös optisesti miellyttävän ratkaisun. Muistathan, että oikeanlaisen ja tehokkaan toiminnan takaamiseksi ilmalämpöpumppu tulee asentaa TUKES:in hyväksymän ammattilaisen toimesta. Siksi tarjoamme myös ammattitaitoisen asennuspalvelun Panasonicin ilmalämpöpumpuille.

Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu Mission-ilmalämpöpumppuperhe on nyt Midea Mission Pro ja saat ne luonnollisesti meiltä!

Midean aiemmista malleista tutut ylivoimaiset ominaisuudet, kuten portaaton invertteriteknologia, silent-toiminto, energiaa jopa 80 % säästävä valmiustila sekä pölyn ja bakteerit puhdistava kaksoissuodatin on säilytetty. Voit ohjata ilmalämpöpumppua kuten aiemminkin näppärästi myös kännykkäsovelluksen kautta. Tutustu myös PRO-sarjan uusiin, ympäristölle ja kukkarolle ystävällisiin teknologisiin parannuksiin, kuten:

Tehokkaampi lämmitys Puhallinaukkojen muotoilun ja turbo-toiminnon ansiosta ilmavirta etenee nopeasti ja tasaisesti jopa 25 metrin alalle.

Parantunut energiatehokkuus Uusi iEco -ominaisuus optimoi laitteen toimintaa säästäen yhä enemmän sähköä.

Nopeampi jäähdytys Invertteritekniikkaan ja korkeataajuuskompressoriin perustuva Flash cooling -toiminto jäähdyttää ilman vedon tuntua.

Ympäristöystävällisempi kylmäaine R32-kylmäaineen hiilijalanjälki on pienempi kuin useimmilla muilla kylmäaineilla ja se kuluttaa vähemmän energiaa ääriolosuhteissa.

MIDEA MISSION PRO ON INNOVATIIVINEN, KUSTANNUSTEHOKAS MUTTA KUITENKIN AINA TINKIMÄTÖN VALINTA KOTISI LÄMMITYS- JA VIILENNYSTARPEISIIN.